fbpx
Економіка

Яценюк: Україна не буде “розмазувати” сотні мільйонів гривень на ямковий ремонт

Україна не буде "розмазувати" сотні мільйонів гривень на ямковий ремонт. Головне завдання – це капітальне будівництво магістралей і відновлення інфраструктури країни. Про це заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, інспектуючи будівництво автодороги Івано-Франківськ-Львів.

«Ми не будемо" розмазувати "сотні мільйонів гривень на так званий ямковий ремонт. Завдання – це будівництво магістралей і відновлення інфраструктури країни взагалі. І так, як ми змогли це зробити в Івано-Франківській і Львівській областях, ми будемо далі робити по всій країні», – сказав прем’єр.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

Читайте: Україна перейде на нову світову систему будівництва доріг ФІДІК

За словами прем’єра, на поточний рік заплановано будівництво відрізків автодороги Івано-Франківськ-Чернівці, Івано-Франківськ-Рахів. Також на засіданні 14 березня уряд планує остаточно затвердити перелік усіх магістралей, ремонт яких повинен початися в 2016 році.

«Ми невідкладно оголосимо тендери, щоб українські та будь-які інші компанії, які хочуть взяти участь в будівництві доріг, запропонували якість і ціну», – резюмував Арсеній Яценюк.

Читайте також: