fbpx
Шоу-бізнес

Шоу «Зважені та щасливі-6» кардинально змінюється

Шанувальників шоу «Зважені та щасливі» в новому, шостому, сезоні чекають колосальні зміни. Так, творці проекту заявили про кардинальну зміну концепції «Зважені та щасливі-6». Базуватися вона буде на боротьбі – «жінки проти чоловіків». Замість знаменитих Ігоря Обухівського і Аніти Луценко конкуренцію тренеру В’ячеславу Узєлкову складе його дружина Марина Боржемська-Узєлкова. А фіналістка першого сезону шоу «Холостяк», співачка Яна Соломко змінить на посту ведучої актрису театру і кіно Олесю Жураківську.

«Марина – досвідчений і дуже амбітний тренер. Вона прекрасно знає специфіку проекту, оскільки два сезони допомагала Славі тренувати його команди під час домашнього схуднення (до слова, підопічні саме В’ячеслава Узєлкова ставали переможцями двох останніх сезонів). Ми впевнені, що Марина і Слава стануть одне для одного найкращим стимулом до перемоги», – зазначила керівник проекту Наталя Щербина.

Також вона розповіла, що цей сезон шоу «Зважені та щасливі-6» буде складним і несхожим на попередні. Нові учасники – не будуть пов’язані між собою родинними узами, як було в попередньому сезоні. Це будуть люди, які прийшли на проект не просто боротися з вагою, а щоб розібратися в собі, своїх проблемах і навчитися будувати стосунки з протилежною статтю.

Зйомки шоу «Зважені та щасливі-6» розпочнуться навесні. А в ефір новий сезон вийде вже цієї осені.

Читайте також: