fbpx
Новини світу

Головні новини світу і України за 10 березня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 10 березня 2016 року.

Надія Савченко припинила сухе голодування

Народний депутат України Надія Савченко припинила сухе голодування. Відповідну інформацію оприлюднив народний депутат України Іван Крулько з посиланням на слова адвоката Надії Савченко – Марка Фейгіна.

«Надія припинила сухе голодування. Щойно повідомив адвокат Марк Фейгін. Надія вибрала життя і боротьбу», – написав Іван Крулько на своїй сторінці в Twitter.

Гра World of Tanks отримала українську локалізацію

Популярна гра World of Tanks, розроблена білоруською компанією Wargaming, отримала в останньому оновленні українську локалізацію. Оновлення 9.14 вже доступне для скачування.

Слід зауважити, що українська локалізація проявляється не лише в перекладі тексту, але також і в озвучуванні ігрових моментів. Наприклад, перед початком бою користувачі, які обрали українську мову, будуть чути фразу «До бою!».

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

У Києві з’являться два нових парки відпочинку

Депутати Київради сьогодні, 10 березня, проголосували за створення в столиці ще двох парків відпочинку. Згідно з рішенням, один з них буде облаштовано на вулиці Ризькій, Шевченківський район. Площа парку, який буде називатися «Сирецький яр», складе 5,78 гектара.

Крім того, ще один парк розташують в урочищі Наталка в Оболонському районі Києва. Парк буде розміщуватися на земельній ділянці площею 7,1 гектара.

1/8 Ліги Європи. «Шахтар» впевнено переграє «Андерлехт»

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Донецький «Шахтар» в рамках 1/8 Ліги Європи у Львові впевнено обіграв бельгійський «Андерлехт». Гірники практично завоювали путівку в наступний раунд турніру.

Матч «Шахтар» – «Андерлехт» завершився з рахунком 3: 1.

Рахунок на 21-й хвилині відкрив Тайсон. Вже на 24-й хвилині Кучер після навісу Срни подвоїв перевагу свого клубу. Відквитати один м’яч «Андерлехт» зміг лише в другому таймі – на 69-й хвилині відзначився Ачемпонг. Крапку в матчі поставив Едуардо, який забив на 79-й хвилині.

Таким чином, підопічним Мірчи Луческу достатньо акуратно зіграти в виїзному матчі через тиждень, і тоді «Шахтар» стане учасником 1/4 Ліги Європи

Читайте також: