fbpx
Політика

Рішення про новий склад уряду ще не прийнято, – депутат

Як повідомив народний депутат України від фракції «БПП» Вадим Денисенко, будь-які заяви про те, що де-небудь кулуарно було прийнято рішення про склад нового уряду – не відповідають дійсності. За його словами, консультації з цього приводу тривають.  

«Втім, можу погодитися зі спікером парламенту, що відлік часу в цьому питанні вже пішов на дні. Насправді, входити в наступний парламентський тиждень без вирішення питання уряду – це буде неправильно», – додав він.  

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

При цьому Вадим Денисенко розповів, що на сьогоднішній день найбільш ймовірними є два варіанти. Перший – це коли Арсеній Яценюк добровільно йде у відставку, його фракція залишається в коаліції і закликає увійти в цю коаліцію інших.  

«Другий підхід, який влаштовує «Народний фронт», – вони ведуть певні переговори з партією «Самопоміч» та Радикальної партією, щоб ті увійшли в коаліцію і сталося косметичне переформатування уряду», – зазначив депутат.   

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Читайте: Антикорупційний комітет ВР підтримав відставку Шокіна і Яценюка

Читайте також: