fbpx
Політика

Українські дипломати добиваються допуску лікарів до Савченко, – Ірина Геращенко

Народний депутат України від фракції «БПП» Ірина Геращенко пролила світло на ситуацію з українськими лікарями, які виїхали раніше до Надії Савченко в Росію. За її словами, відразу після того, як Міністерство закордонних справ Росії пообіцяло допустити медиків, була сформована бригада лікарів і три кращих фахівці вирушили до Росії.

Читайте: Українських лікарів, які їхали до Надії Савченко, не пустили в Росію

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Також Ірина Геращенко зазначила, що Міністерство закордонних справ України відразу надало прізвища і направило відповідну ноту російським колегам з проханням допустити конкретних людей.

«МЗС РФ дало дозвіл відразу після того, як судилище зробило заяву, що вони йдуть до нарадчої кімнати, хоча прізвища лікарів мали давно. І тепер кажуть, мовляв, ми ж дали дозвіл, а тепер всі питання в суд. Ось така «російська рулетка», підла і цинічна», – додала депутат.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

В даний час, за словами Геращенко, українські дипломати добиваються допуску лікарів, родичів і консулів до Савченко, так як це було обіцяно і гарантовано.

Читайте: Українським консулам заборонили відвідувати Савченко до винесення вироку, – Микола Полозов

Читайте також: