fbpx
Новини світу

Французький готель відмовив Кейт Міддлтон і принцу Вільяму

П’ятизірковий бутик-готель Hôtel Marotte відмовив у заселенні Кейт Міддлтон і принцу Вільяму. Британські монархи хотіли забронювати чотири номери люкс, але вони вже були зайняті.

«Навіть заради членів королівської сім’ї бронь не підлягає скасуванню», – поділився з іноземними ЗМІ менеджер готелю Олівьер Валті.

Він розповів, що співробітники Міністерства закордонних справ Франції звернулися до адміністрації готелю ще в січні з питанням можливого надання кімнат монархам, але отримали відмову.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Читайте: Кейт Міддлтон і принц Вільям вперше провели відпустку з дітьми

«Ми не могли сказати людям, які зарезервували кімнати ще кілька місяців тому і вже заплатили за проживання, що ми змушені відмовити їм, так як приїжджає королівська сім’я. Це просто немислимо з етичної точки зору», – пояснив Олівьер Валти.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Відзначимо, Hôtel Marotte розташований у французькому місті Ам’єн. Він складається всього з 12 номерів. Приїхати до Франції Кейт Міддлтон і принц Вільям повинні в червні цього року. В цей час в Ам’єні заплановано святкування сторіччя з дня битви на Соммі, в якій французькі і британські війська билися проти Німеччини в 1916 році.

Читайте також: