fbpx
Новини світу

Кейт Міддлтон і принц Вільям вперше провели відпустку з дітьми

Кейт Міддлтон і принц Вільям вперше провели відпустку з дітьми – дворічним принцом Джорджем і 10-місячною принцесою Шарлоттою. Для подорожі вони вибрали засніжені французькі Альпи, де малюки вперше змогли побачити сніг і подихати чистим гірським повітрям. На офіційній сторінці Кенсингтонського палацу в «Твіттері» з’явилися перші знімки знаменитого сімейства на відпочинку.

Читайте також:  Найбільше українських біженців в Чехії із Закарпатської області

«Герцог і герцогиня Кембриджські раді поділитися з вами новими фотографіями своєї сім’ї, насолоджуючись короткою відпусткою на гірськолижному курорті разом з дітьми у французьких Альпах. Це їхня перша відпустка як сім’ї з чотирьох осіб», – йдеться в повідомленні прес-служби Кенсингтонського двору.

На знімках Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми відображені на фоні зимових заметів і засніжених ялин. Члени королівської сім’ї виглядають щасливими і задоволеними. Також шанувальники Кейт Міддлтон і принца Вільяма відзначили, що їхні діти дуже подорослішали. Особливо маленька Шарлотта, яка на знімках посміхається, красуючись двома зубками.

Читайте також: