fbpx
Шоу-бізнес

Олексій Воробйов дістав творців шоу «Холостяк»

Незабаром на російському телебаченні стартує новий сезон популярного шоу «Холостяк», головним героєм якого став відомий музикант Олексій Воробйов. Напередодні виходу в ефір творці шоу зізналися, що Льоша став найскладнішим героєм за всю історію проекту.

«Рамки і правила Льоша не сприймає, м’яко кажучи. Він така людина, яка якщо для себе щось вирішила – все інше його взагалі не хвилює. Конфліктуємо ми часто – щодня декілька разів, та так, що іскри летять! Потім миримося якось. У нас на проекті є жінка-психолог, яка при виникненні якихось труднощів повинна надавати психологічну допомогу дівчатам і холостяку. Так ось, схоже, вона працює зі мною більше, ніж з кимось ще», – розповів в мікроблозі проекту «Холостяк» один з його творців.

Сам Олексій Воробйов теж не заперечує своєї сумбурної поведінки. Каже, що часто порушує правила проекту з однієї тільки причини – щоб не помилитися у виборі однієї-єдиної, яка підкорить його серце і в майбутньому навіть може стати дружиною. Більш того, про жоден вчинок, про жодну сварку на проекті він жодного разу не пошкодував. Олексій Воробйов завжди намагався бути щирим, чинити як в реальному житті, щоб дівчата побачили його «справжнє» обличчя і змогли полюбити справжнього Льошу, а не того, який дивиться на них з екранів телевізорів і виступає на сцені.

Читайте також: