fbpx
Політика

Європарламент задоволений роботою українських політиків, – Оксана Продан

 Як повідомила народний депутат України від фракції «БПП» Оксана Продан, під час «Українського тижня» в Європарламенті Україні дали чітко зрозуміти, що українські політики повинні почати реально діяти, а не імітувати реформи.

За її словами, фактично йдеться не про якісь конкретні особи, а про весь уряд, який в діючому складі не виконує своїх функцій.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Я б не стала називати конкретні прізвища, але однозначно в нашій країні є люди, які можуть виконувати поставлені перед нами завдання, і особисто для мене важливо, щоб і прем’єр, і нові міністри працювали не заради виконання якоїсь програми, а для того, щоб забезпечити добробут людей, що живуть в Україні», – сказала Оксана Продан.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Депутат зізналася, що розраховує на те, що протягом часу, що залишився до відновлення роботи парламенту, керівники фракцій зможуть прийти до консенсусу, щоб продовжити рух держави вперед.

Читайте: Переговори щодо формування коаліції та уряду тривали більше 6 годин, – Олег Ляшко

Читайте також: