fbpx
Шоу-бізнес

Прохор Шаляпін просить шанувальників скинутися йому на весілля з Анною Калашниковою

Співак Прохор Шаляпін і його кохана Анна Калашникова вирішили одружитися. Весілля молоді люди запланували на 15 квітня. Навіть заяву в РАЦС вже подали. Після цього вони почали думати над організацією свята. Так, Прохор Шаляпін хоче зіграти весілля в російському стилі з млинцями і гармошкою, а Анна Калашникова заявила, що мріє про весілля в голлівудському стилі. Останнє, зізнався артист, потягнути фінансово не зможе. У цьому питанні він розраховує на підтримку шанувальників.

«Бюджету на велику гулянку у нас немає. Ми бідні артисти. Так що оголошуємо збір коштів на весілля!», – заявив Прохор Шаляпін.

Поки співак шукає гроші на весілля, Анна Калашникова підбирає вбрання для торжества. Але вибрати сукню самостійно вона не може. Тому за допомогою теж звернулася до підписників свого блогу. Щоправда, поки що не фінансову. Дівчина не може вибрати сукню, в якій піде під вінець.

«Дівчата!!! А у мене голова болить, я не знаю які кольори вибрати для нашого вбрання! Допоможіть! Ось варіанти: білий і ніжно-рожевий, білий і елементи червоного, білий, червоний і золотий… Не сплю кілька ночей, переглянула купу каталогів, нічого не подобається!», – поскаржилася Анна Калашникова.

Шанувальники зійшлися на думці, що пара буде виглядати чудово в будь-якому вбранні. Але все ж краще, коли сукня традиційного білого кольору з елементами в ніжно-рожевих тонах.

Нагадаємо, Прохор Шаляпін і Анна Калашникова виховують сина Данила, якому в середині березня виповниться рік.

Читайте також: