fbpx
Політика

Київрада підтримала соціальну програму «Турбота. Назустріч киянам»

Київрада сьогодні, 3 березня, затвердила соціальну програму «Турбота. Назустріч киянам», яку напередодні закликав підтримати мер столиці Віталій Кличко. За підтримку програми проголосувало 105 депутатів.

Мета даної програми – підвищення ефективності системи соціальної допомоги в столиці через посилення адресності при її наданні та шляхом включення додаткових заходів щодо соціальної підтримки громадян, вирішення проблем матеріально-технічного, соціально-побутового, культурно-масового характеру, здійснення конкретних заходів, спрямованих на надання адресної підтримки малозабезпеченим верствам населення, киянам-учасникам АТО і членам їхніх сімей, сім’ям Героїв Небесної Сотні, а також надання соціально-правової, трудової та медичної реабілітації особам з інвалідністю.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Розроблена програма була Департаментом соціальної політики. При цьому наголошується, що бюджет програми на період до 2018 року складе майже 3 мільйони гривень.

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: