fbpx
Шоу-бізнес

Горбачов на своєму ювілеї заспівав з Макаревичем

Екс-президент СРСР Михайло Горбачов 2 березня відсвяткував ювілей. Відомому політику виповнилося 85 років. З цього приводу Михайло Горбачов влаштував пишний прийом в одному з московських ресторанів. Привітати ювіляра прийшли його друзі, знані політики, громадські діячі та артисти. Загалом – близько 150 осіб.

У цей вечір звучали не тільки красиві тости і привітання на адресу ювіляра, а й він сам зробив сюрприз гостям. Михайло Горбачов виконав кілька пісень. Акомпанував екс-президенту СРСР лідер групи «Машина часу» Андрій Макаревич. Політик і музикант під гітару виконали пісню Клавдії Шульженко «Старі листи» і українську народну композицію «Стоїть гора високая».

«Мати у мене була гарна жінка, українка. А це означає, що з хохляцьким характером. Коли їй запропонували вийти заміж за батька, вона відмовилася. Аргумент її був: «Я його не люблю!». Це був 1929 рік. Подумайте, в селянській родині, бідняцькій – на такому рівні любовні теми піднімати …. А до всього іншого, вона була ще й співуча … Від матері мені запам’яталася ця пісня. З дитячих років», – поділився Михайло Горбачов спогадами дитинства, після чого виконав пісню «Стоїть гора високая».

Горбачов на своєму ювілеї заспівав з Макаревичем (відео):

Читайте також: