fbpx
Кінотеатри

Зірка «Ігри престолів» Фінн Джонс отримав головну роль в серіалі «Залізний кулак» від Marvel

27-річний актор Фінн Джонс, відомий за роллю Лораса Тірелла в серіалі «Гра престолів», отримав головну роль в іншому серіалі – «Залізний кулак», який розробляє компанія Marvel.

Таким чином, Marvel повністю укомплектувала основний акторський склад своєї телефраншизи «Захисники», яка розповість про однойменну команду супергероїв. У неї, крім Залізного кулака, якого і зіграє Фінн Джонс, увійдуть Шибайголова, Джессіка Джонс і Люк Кейдж.

Слід зауважити, що Шибайголова, Джессіка Джонс і Люк Кейдж вже з’являлися на екранах. Серіали з їх участю отримали відмінні відгуки і були продовжені на другі сезони.

Так, другий сезон «Шибайголови» вийде на екрани вже в березні цього року, а от продовження «Джесіки Джонс» очікується лише після серіалу «Захисники».

Щодо Люка Кейджа, то зараз якраз тривають зйомки серіалу з його участю. Його вихід повинен відбутися цієї осені. При цьому даний персонаж з’являвся в першому сезоні «Джесіки Джонс».

У той же час, зйомки «Залізного кулака» повинні будуть стартувати цьогоріч дещо пізніше, а сам серіал, швидше за все, вийде вже наступної весни. Також нагадаємо, що події даних серіалів розгортаються в одному всесвіті з кінофраншизою «Месники». Тому в Marvel не виключають, що в майбутньому герої їхніх серіалів з’являться і в повнометражних фільмах. Наприклад, в кінокоміксі «Месники: Війна нескінченності».

Трейлер до 2-го сезону серіалу «Шибайголова» (відео):

Читайте також: