fbpx
Футбол

Євген Селезньов став гравцем ФК «Кубань»

Те, про що раніше говорилося досить часто, нарешті підтвердили офіційно – Євген Селезньов перейшов у футбольний клуб «Кубань».

«Новобранець жовто-зелених вже прибув до Кисловодська і провів з командою ранкове тренування», – повідомляє сайт краснодарського клубу.

«У Жені Селезньова обставини, на жаль, склалися так, що ігрова практика в "Дніпрі" виявилася під питанням. За півроку до турніру мрії – Євро-2016 – ми не могли ризикувати. Мрія зіграти в складі збірної України у Франції плюс величезне бажання Сергія Ташуєва бачити в своїй команді бомбардира-лідера і схилили вибір Жені на користь "Кубані". Успіху і побільше голів в новій команді, Селя», – прокоментував перехід Селезньова його агент Вадим Шаблій.

Євген Селезньов – вихованець донецького «Шахтаря». За свою кар’єру він встиг пограти також за київський «Арсенал» і дніпропетровський «Дніпро». Даний трансфер викликав неоднозначну реакцію серед футболістів, гравців і звичайних уболівальників. Зокрема нерозуміння пов’язане з бажанням футболіста виступати в РФ, яка є агресором щодо України.

З чуток в ЗМІ, Євген Селезньов міг повернутися в «Шахтар» або перейти в клуб з Португалії, Туреччини або Італії.

Читайте також: