fbpx
Політика

В Україні створили робочу групу з питань обмеження поставок товарів з Криму і в Крим, – Мустафа Джемілєв

Державна служба України з питань Криму і Севастополя створила робочу групу, яка буде займатися питаннями, пов’язаними з постановою Кабінету Міністрів України №1035 «Про обмеження поставок окремих товарів (робіт, послуг) з тимчасово окупованої території на іншу територію України і/або з іншої території України на тимчасово окуповану територію».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Про це повідомив народний депутат України від фракції «БПП» Мустафа Джемілєв.

За його словами, перше засідання цієї групи, до якої увійшли представники Держслужби, Мінекономрозвитку, Мін’юсту, Мінрегіону, Держприкордонслужби, ГФС, Укртрансбезопасності відбудеться 25 лютого.

При цьому Мустафа Джемілєв зазначив, що в групу також запросили ОС «Координаційна Рада організацій вимушених переселенців з Криму», ГО «Крим.SOS», БФ «Майдан закордонних справ», ГО «Правозахисна група 20 лютого», ГО «Таврійська гуманітарна платформа» , ОС «Українська Гельсінська спілка з прав людини», ГО «Центр громадської освіти «Альменда» і «Фонду розвитку Криму».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Читайте: Санкції проти Росії посприяють деокупації Криму, – Мустафа Джемілєв

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: