Потрібен єдиний центральний орган виконавчої влади з питань Криму, – Рефат Чубаров

 Народний депутат України від фракції «БПП», глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що замість створення безлічі дрібних структур у справах окупованого Криму потрібно створити єдиний центральний орган виконавчої влади, який буде охоплювати широкий спектр проблем  щодо Криму.

«При переформатуванні уряду нам треба просто виходити на потужне міністерство. Потрібно подумати над його назвою – я думаю, що обов’язково там має бути слово «реінтеграція», тобто повернення територій», – сказав він.

За словами політика, також необхідна посада віце-прем’єра, який відповідатиме за відповідний блок питань. При цьому він зазначив, що відомство може відповідати за повернення всіх окупованих територій, не тільки Криму, але і Луганської та Донецької областей.

Related Post

«У складі цього органу центральної виконавчої влади потрібно просто концентрувати всі питання, пов’язані з людьми, які живуть сьогодні там, в стані окупації, з людьми, які були змушені покинути Крим і частини Донецької і Луганської областей», – підкреслив Рефат Чубаров.

  Фото: media.novostimira.com

Leave a Comment