fbpx
Без категорії

Жертва краси: ТОП-10 знаменитостей, які постраждали від пластики

На що тільки не готові зірки заради вічної молодості і краси. Все рідше можна зустріти знаменитостей, особливо голлівудських, які хоча б раз в житті не скористалися послугами пластичного хірурга. Збільшення грудей, підтяжка брів, ліпосакція, блефаропластика, ринопластика, ботокс, хімічний пілінг – це для простої людини всі ці слова здаються незрозумілими і зі світу фантастики, а зірки знають напам’ять значення кожного терміну і сміливо користуються послугами пластичних хірургів.

Але не завжди результат роботи фахівців перевершує очікування знаменитих пацієнтів. Частенько зірки стають жертвами краси. Переконайтеся в цьому самі, подивившись добірку ТОП-10 знаменитостей, які постраждали від пластики.

Читайте: Ганна Герман прокоментувала своє нове обличчя

Джоселін Вільденштейн

Джоселін Вільденштейн називають найвідомішою жертвою пластичної хірургії. Коли їй було 22, багато хто заздрив красі цієї жінки, та й сама вона навіть не думала щось міняти в своїй зовнішності. Доки не вийшла заміж. Щоб утримати чоловіка-мільярдера, вона вперше зважилася лягти під ніж. Та не просто так, Джоселін Вільденштейн захотіла стати схожою на кішку (адже саме цих пухнастиків найбільше на світі любив її багатий чоловік). Але жінка навіть не підозрювала, що новий образ відлякає коханого і він її кине назавжди. Посилаючись на недосконалість свого образу Джоселін Вільденштейн продовжила експерименти із зовнішністю. Сьогодні жінка не перестає захоплюватися собою і каже, що «дуже задоволена станом власної зовнішності і виглядає саме так, як їй хочеться». Щоправда, її думку оточуючі не поділяють.

Донателла Версаче

Все життя Донателли Версаче крутиться навколо моди. Очоливши після смерті брата Джанні Версаче модний дім Versace, вона зациклилася на красі. І якщо одягом Versace, як і в минулі часи, продовжують захоплюватися, то зовнішність глави модного будинку з кожним роком все більше жахає. Мріючи довше залишатися молодою, Донателла Версаче постійно вдається до допомоги пластичних хірургів. Але, як кажуть поляки, co za bardzo, to nie zdrowo. Замість того, щоб поліпшити зовнішній вигляд знаменитості, пластичні хірурги просто його спотворили.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Майкл Джексон

Король поп-музики Майкл Джексон хоч і помер, але досі вважається лідером за кількістю перенесених пластичних операцій. У 26 років вперше чорношкірий музикант захотів змінити свою зовнішність. Почав він з ринопластики. Але потім артистом опанувала маніакальна ідея – змінити колір шкіри. Все це вилилося в непередбачуваний результат: його шкіра втратила природний колір, обличчя деформувалося. І вже не один пластичний хірург не міг врятувати Майкла Джексона і повернути йому колишню красу.

Доллі Партон

Американську кантрі-співачку Доллі Партон в народі називають королевою пластичної хірургії. Цей титул вона заслужила завдяки численним експериментам над своєю зовнішністю. Доллі Партон збільшила груди до рекордного 8 розміру, підкоригувала ніс, «сточивши» зайві кілограми і вдосконалила обличчя. Хоча після таких метаморфоз зовнішність Доллі Партон стала далекою від досконалості.

Шер

Співачка Шер в молодості абсолютно не комплексувала з приводу своєї зовнішності. Але з роками її думка кардинально змінилася. Щоб довше залишатися молодою, виконавиця зробила підтяжку обличчя. Нині подейкують, що цю процедуру Шер повторює з регулярністю раз на півроку. Пізніше вона зробила ринопластику, вставила імплантати в вилиці і збільшила губи. Сказати, що над зовнішністю знаменитості працювали аматори своєї справи не можна. Навпаки, всі ці маніпуляції виконані досить грамотно. Просто на обличчі Шер абсолютно не гармоніюють.

Алла Пугачова

В середині 90-х доля зіграла злий жарт з примадонною російської естради Аллою Пугачовою, яка побажала вдосконалити свою зовнішність. Хірургічні втручання і помилка лікарів призвели до спотворення обличчя співачки, викликали болісні алергічні реакції. Щоб повернути людську подобу, Аллі Пугачовій довелося повторно лягати під ніж. З того часу вона прописалася в кабінетах пластичних хірургів. Ліпосакція, блефаропластика, підтяжки обличчя, маммопластика – і це далеко не весь список процедур, до яких вдавалася примадонна.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Маша Распутіна

Коли Маша Распутіна була молодою, її красою захоплювалися багато чоловіків, а жінки хотіли бути схожими на знаменитість. Але після того, як вона вийшла заміж і в 2000 році народила доньку, зовнішність співачки потихеньку почала змінюватися. Багатий чоловік не пошкодував грошей, щоб зробити свою дружину молодшою і красивішою. В результаті, їй збільшили груди, зробили корекцію форми губ, носа, підборіддя, розрізу очей, збільшили вилиці. Але результат нажахав шанувальників співачки. Щоправда, сама Маша Распутіна абсолютно не переживає за свій новий вигляд, вважаючи його досконалим.

Сергій Звєрєв

Історія пластичних подвигів епатажного російського стиліста Сергія Звєрєва почалася з ринопластики. Змінивши форму носа, Сергій Звєрєв на цьому не зупинився. Далі послідували корекція скул і форми підборіддя, збільшення губ. Сьогодні Сергій Звєрєв більше схожий на гарненьку дівчину, ніж на справжнього чоловіка. Але сам він на цьому не зациклюється і запевняє, що його зовнішність – сама досконалість.

Міккі Рурк

У Голлівуді послугами пластичних хірургів активно користуються не тільки жінки, а й чоловіки. Природно, після втручання лікарів, їхню зовнішність теж не завжди можна назвати ідеальною. Яскравим прикладом тому є образ знаменитого актора Міккі Рурка. Як зізнався актор, спотворене після занять боксом обличчя змусило його звернутися за допомогою до професіоналів краси. Але експерименти над зовнішністю закінчилися повним провалом. Так за кілька років секс-символ дев’яностих перетворився в дідуся, знівеченого не часом, а експериментами хірургів.

Прісцилла Преслі

Явно перестаралася з пластикою і вдова Елвіса Преслі, актриса Прісцилла Преслі. Їй приписують пластику носа, підтяжку обличчя, корекцію повік, протезування скул, хімічний пілінг, уколи ботокса, збільшення губ. Далеко не всі операції зі зміни зовнішності пройшли вдало. Щоб виправити помилки одних хірургів, Прісциллі Преслі довелося звертатися за допомогою до інших. Але лікарі не чарівники і на чудеса не здатні. І це незаперечний факт.

Читайте також: