Порошенко: афганців ніхто повісткою до військкомату не викликає, вони самі знають, де їхнє місце

Воїнів-афганців ніхто повісткою до військкомату не викликає, вони самі знають, де їхнє місце. Про це, виступаючи з нагоди річниці виведення військ з Афганістану, заявив президент України Петро Порошенко. Глава держави зазначив, що саме воїни-афганці були серед перших, хто вийшов на Майдан боротися проти несправедливості в державі. Першими вони пішли захищати суверенітет і незалежність України на схід.

«Ніхто ніяких наказів не давав, ви чітко визначили, що місія кожного з вас – там: і безпеку потрібно забезпечити, і від провокацій захистити», – зазначив Петро Порошенко, звертаючись до воїнів-афганців.

Related Post

Президент додав, що саме воїни-афганці першими пішли на фронт, і саме вони продемонстрували приклад молодому поколінню і показали, якими повинні бути справжні Збройні сили України.

«Завдяки вашим зусиллям нам вдалося побудувати Збройні сили… Ні, афганців ніхто повісткою до військкомату не викликає, афганці приходять і знають де їхнє місце. Доля ще раз перевірила вас на міцність, і держава ще раз переконалася – афганці незламні», – резюмував Петро Порошенко.

Leave a Comment