fbpx
Шоу-бізнес

Група SunSay прокоментувала скандал з піснею на «Євробачення 2016»

Український гурт SunSay після виступу на нацвідборі на конкурс «Євробачення 2016» опинився в центрі скандалу. По-перше, соліста групи Андрія Запорожця звинуватили в сепаратизмі. Масла у вогонь підлив і продюсер Ігор Кондратюк, який засумнівався в чесності вибору пісні під назвою Lоve Manifest. Розвіяти сумніви щодо останнього звинувачення поспішили в прес-службі SunSay. На офіційній сторінці групи в Facebook з’явився коментар організаторів національного відбору.

 Читайте: Скандал навколо «Євробачення 2016»: SunSay звинуватили в сепаратизмі

«У нас немає сумнівів у тому, що пісня SunSay відповідає правилам конкурсу «Євробачення». Офіційний реліз Love Manifest відбувся 30 вересня 2015 року. Разові виконання початкового варіанта пісні, зняті глядачами на мобільний телефон, не є комерційною публікацією або повноцінною публічною презентацією композиції – отже, не є порушенням правил. Ми бачили ці поодинокі публікації на момент подачі пісні для участі в відборі – у них було менше 100 переглядів, що не створювало артисту конкурентних переваг перед іншими учасниками відбору», – заявили організатори нацвідбору.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Не бачить нічого протизаконного в виборі пісні групою SunSay і музичний продюсер національного відбору Костянтин Меладзе.

 «Пісня, з якою SunSay бере участь в національному відборі, за звучанням істотно відрізняється від початкового варіанту, на який посилаються глядачі. Раніше в композиції куплети були російською мовою; зараз в ній оригінальний англійський текст і зовсім інше, нове аранжування. Це якісно інша пісня», – зазначив він.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Щодо звинувачень Андрія Запорожця в сепаратизмі, менеджер SunSay Ксенія Шагова назвала це абсурдом. «Я офіційно можу вам підтвердити, що Андрій не підтримує сепаратистів і не знає про існування цього пабліка. Не тому що він там дурний або живе в іншому вимірі. Може через неуважність», – заявила вона українським ЗМІ.

Читайте також: