Тимошенко виступає за відставку нинішнього уряду, а також за дострокові парламентські вибори

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що в Україні може статися "абсолютно неконтрольоване повстання" в разі збереження нинішнього уряду. Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила сьогодні на прес-конференції в Києві.

 За словами Тимошенко, багато політичних сил закликають до стабільності і переформатування нинішнього уряду. "Стабільність їхньої влади – це ризик самоліквідації Української держави", – зазначила вона.

Related Post

 Тимошенко підкреслила, що відставка уряду повинна відбутися якомога швидше, і в разі, якщо не вдасться сформувати новий технічний уряд, то "наша спільна команда (йдеться про партію «Батьківщина» і «Антикорупційне рух», який очолює Валентин Наливайченко) наполягатиме на негайних дострокових парламентських виборах, оскільки кожен день життя цієї кланово-політичної змови загрожує існуванню Української держави".

 Тимошенко підкреслила, що в разі збереження статусу-кво нинішнього уряду, з огляду на обурення суспільства, ситуація може вибухнути в будь-який момент і може перетворитися в абсолютно неконтрольоване повстання".

Leave a Comment