fbpx
Шоу-бізнес

Виставка патріотичного плакату «Україна – це ми!»

26 березня 2016 року в Національному Палаці «Україна» під час проведення XX Ювілейної урочистої церемонії вручення премій «Людина року–2015» буде організована і проведена унікальна виставка ПАТРІОТИЧНОГО плаката: «УКРАЇНА – ЦЕ МИ!». На виставці будуть представлені авторські роботи відомого українського художника і графіка, арт-директора журналу «Музеї України» Юрія Неросліка. Мета виставки: показати велич і красу нашої землі і пробудити в серцях українців гордість за свою Батьківщину.

 Роботи художника сповнені життєвої сили, в них висвітлюються актуальні на сьогоднішній день для українців теми: героїзм і патріотизм українського народу, велич української нації, прагнення України до зростання і розвитку. З полотен плакатів «звучать» заклики любити, поважати і захищати рідну землю, а українці зображені як горда, яскрава, сильна і духовна нація.

 Саме такі патріотичні роботи актуальні і важливі в цей надзвичайно важкий для нашої держави період. Вони спонукають любити Україну і пишатися нею, боротися за її щасливе майбутнє. Адже Україна – це в першу чергу Народ. Україна – це ми!

Читайте також: