fbpx
Політика

Питання райрад потрібно врегулювати законодавчо, – Віталій Кличко

  Як заявив мер Києва Віталій Кличко під час сьогоднішнього засідання Київради, 11 лютого, питання районних рад необхідно врегулювати на законодавчому рівні.

 «У нас сьогодні буде питання про вибори в райради столиці. Районні ради, яких поки немає, – немає в жодному великому місті України. Рішення про такі вибори, як ви знаєте, прийняла Київрада минулого скликання», – сказав він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 При цьому Віталій Кличко звернув увагу на те, що думки про те, чи потрібні райради в Києві, сьогодні розходяться. Сам же він вважає, що головне питання в тому, які повноваження  матимуть ці органи. Мер переконаний, що повноваження райрад не повинні дублювати повноваження Київради, щоб не виникало хаосу в управлінні містом.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Треба чітко розуміти і прописати, чим саме займатимуться депутати райрад, які повноваження будуть мати ради, яку відповідальність. І пояснити це людям», – підкреслив Кличко.

 Читайте: У КМДА розповіли про специфіку програми «Безпечна столиця»

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: