fbpx
Без категорії

Найочікуваніші фільми 2016 року

Кінематограф не стоїть на місці і стрімко розвивається, пропонуючи з кожним роком все більше фільмів для перегляду. При цьому інколи вкрай складно вибрати, на який фільм варто піти в кінотеатр, а який залишити для перегляду в домашньому затишку. Ми пропонуємо вам ознайомитися зі списком найочікуваніших фільмів, починаючи з лютого.

Лютий. «Дедпул»

  Кінокомікс студії 20th Century Fox довгий час пробивався на екран. Протягом довгих років актор Райан Рейнольдс, який виконав у ньому головну роль, намагався домогтися «зеленого світла» для проекту. На щастя, йому це все ж вдалося.

  Події фільму, що розгортаються в одному всесвіті з франшизою «Люди Ікс», розкажуть історію балакучого найманця, який, за правом, вважається одним з найпопулярніших героїв коміксів.

  Фільм стартує в прокаті вже 11 лютого

.

Трейлер до фільму «Дедпул» (відео):

 

Березень. «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

 Протистояння двох ключових фігур в світі коміксів багато хто очікував довгі роки і, нарешті, дочекалися. «Бетмен проти Супермена» нарешті об’єднає на екрані різних героїв коміксів компанії DC і тим самим покладе початок «Лізі справедливості». До того ж, багато хто захоче подивитися фільм як мінімум заради того, щоб дізнатися, чи вдалося Бену Аффлеку переплюнути Крістіана Бейла в ролі Бетмена.

  Фільм стартує в прокаті 24 березня.

Трейлер до фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» (відео):

 

Квітень. «Книга Джунглів»

Причин подивитися цей фільм насправді безліч. Починаючи від спецефектів, завершуючи зірковим складом. У фільмі були задіяні такі знаменитості як Скарлетт Йоханссон, Ідріс Ельба, Бен Кінгслі, Крістофер Уокен і Білл Мюррей. А постановкою займався режисер першої «Залізної людини» Джон Фавро.

 Фільм, як вже зрозуміло з назви, заснований на однойменній популярній книзі і розповідає історію хлопчика Мауглі, вихованого вовчою зграєю в джунглях. Проте одного разу боротьба з небезпечним тигром Шерханом змушує хлопчика покинути зграю і відправитися в неймовірну подорож, в якій він зустріне безліч інших тварин.

 Прем’єра фільму відбудеться 7 квітня.

Трейлер до фільму «Книга джунглів» (відео):

 

Травень. «Варкрафт»

Травень за правом вважається місяцем блокбастерів. Цей рік не виняток. У травні виходять такі стрічки як «Перший месник: Протистояння», «Люди Ікс: Апокаліпсис», «Аліса в Задзеркаллі» і «Варкрафт».

 Проте, численні опитування показують, що саме остання стрічка є для глядачів найочікуванішою. І це зрозуміло, адже в основі фільму лежить масштабний всесвіт, створений компанією Blizzard, і включає в себе як безліч різних відеоігор, серед яких популярна досі MMORPG World of Warcraft, так і різні літературні твори.

 Фільм розповість історію першої зустрічі людей і орків, які прибули в світ людей, Азерот, через таємничий темний портал.

 Фільм вийде на екрани 26 травня.

Трейлер до фільму «Варкрафт» (відео):

 

Червень. «У пошуках Дорі»

 Червень також сповнений цікавих новинок, серед яких «Тарзан. Легенда», а також продовження таких фільмів як «День незалежності», «Ілюзія обману» та «Черепашки ніндзя». Проте, найочікуванішим для всіх напевно є продовження знаменитого мультфільму студії Pixar «У пошуках Немо».

  Новий мультфільм, який отримав назву «У пошуках Дорі», розповість про нову подорож, в яку рибка Немо на цей раз відправиться разом зі своїм батьком і подругою Дорі, яка бажає знайти свою сім’ю.

  Мультфільм можна буде побачити з 16 червня.

Трейлер до мультфільму «У пошуках Дорі» (відео):

 

Липень. «Мисливці на привидів»

  Повернення культової франшизи «Мисливці на привидів». Незважаючи на те, що на перший план цього разу вийдуть абсолютно нові герої, а точніше героїні, зірки оригінальної дилогії також порадують своєю появою на екрані.

  Незважаючи на те, що новий акторський склад був прийнятий досить таки холодно, багато хто готовий дати франшизі шанс і піти в кіно, щоб подивитися, що ж з цього вийшло. Щоправда потрібно зазначити, що трейлер до фільму поки що не з’явився. 

Фільм вийде на екрани 28 липня.

 

Серпень. «Загін самогубців»

Найочікуванішим фільмом серпня є кінокомікс «Загін самогубців», події якого розгортаються в одному кіновсесвіті з такими фільмами як «Людина зі сталі» і «Бетмен проти супермена». Однак, це нетиповий кінокомікс, оскільки розповідає він не про супергероїв, а суперлиходіїв, яким уряд дає шанс на спокутування, відправляючи на смертельно небезпечну місію.

  Прем’єра кінокоміксу відбудеться 4 серпня.

Трейлер до фільму «Загін самогубців» (відео):

 

Вересень. «Джейсон Борн»

  Продовження популярної франшизи про колишнього агента ЦРУ Джейсона Борна, який втратив пам’ять і став мішенню свого колишнього керівництва. Примітний цей фільм тим, що до виконання головної ролі, після 9річної перерви, повертається Метт Деймон.

  Повернення франшизи заплановано на 1 вересня.

Трейлер до фільму «Джейсон Борн» (відео):

 

Жовтень. «Інферно»

Продовження франшизи про пригоди професора Роберта Ленгдона у виконанні Тома Хенкса, заснованої на серії романів Дена Брауна. Цього разу, фільм заснований на книзі «Інферно», яка була видана в 2013 році.

 Варто зауважити, що екранізації не дотримуються того порядку, в якому були написані книги. Так, першою книгою письменника, в якій з’явився Роберт Ленгдон, була «Ангели і демони», потім «Код Да Вінчі», «Втрачений символ» і, нарешті, «Інферно». У випадку з екранізаціями, першим фільмом був «Код Да Вінчі», потім «Ангели і демони», а тепер «Інферно». «Втрачений символ», поки що пропустили.

 Фільм вийде на екрани 13 жовтня.

 

 Листопад. «Фантастичні тварини і де вони мешкають»

Листопад потішить глядачів можливістю поринути в чарівний світ, створений письменницею Джоан Роулінг. Незважаючи на те, що героїв «Гаррі Поттера», які полюбилися багатьом, глядачі не побачать, вони познайомляться з новими персонажами, пригоди яких розгортатимуться за 70 років до того, як Гаррі Поттер відправиться в «Хогвартс».

  Головним героєм фільму є письменник Ньют Скамандер, з чиєї книзі в результаті вчилися герої «Гаррі Поттера».

  Прем’єра фільму відбудеться 17 листопада.

Тизер до фільму «Фантастичні тварини і де вони мешкають» (відео):

 

Грудень. «Зоряні війни: Вигнанець»

Ні для кого не секрет, що студія Disney має намір щорічно тішити глядачів фільмами серії «Зоряні війни». Однак цьогоріч це буде не продовження чергового епізоду, а спінофф, події якого відбуватимуться між подіями 3-го і 4го епізодів саги. У центрі сюжету буде група повстанців, які планують викрасти креслення «Зірки смерті».

  Прем’єра запланована на 15 грудня.

Читайте також: