fbpx
Політика

Санкції проти Росії сприятимуть деокупації Криму, – Мустафа Джемілєв

 Народний депутат України від фракції «БПП», уповноважений президента з питань кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв переконаний в тому, що санкції проти Росії в кінцевому підсумку можуть посприяти деокупації Криму.

 «У мене немає ніяких сумнівів, що якщо санкції будуть тривати навіть на цьому рівні, то, незабаром, ми побачимо подальший розпад РФ», – сказав він.

 За його словами, спроба звільнення Криму військовим шляхом може привести до великої кількості жертв, тому слід розглядати лише невійськові методи.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 «Тому ми покладаємо великі надії на економічні санкції. Вся російська економіка тримається на природних ресурсах, ціни на які вже значно впали», – додав Мустафа Джемілєв.

 Також він звернув увагу на те, що згідно з різними оцінками, процес деокупації Криму може зайняти приблизно півтора року. «Точно ніхто не може сказати, скільки триватиме агонія російської економіки, але вважають, що не більше ніж рік-півтора, і ми побачимо вже звільнення окупованих територій не тільки України, але і Грузії, і Придністров’я», – підкреслив депутат.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Читайте: Кримськотатарська діаспора Туреччини підтримає відкриття шкіл, дитячих садків та культурних центрів в Україні, – Мустафа Джемілєв

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: