fbpx
Політика

Порошенко представив главу Київської ОДА Максима Мельничука

Президент України Петро Порошенко в середу, 3 лютого, представив колективу Київської обласної державної адміністрації нового керівника – Максима Мельничука. Він змінив на цій посаді Володимира Шандру, який кілька днів тому звільнився за власним бажанням.

 За словами глави держави, Максим Мельничук як людина з досвідом роботи в міжнародній сфері, учений, фахівець з інвестиційним та інноваційним проектам, зможе розвинути потенціал Київщини в нових напрямках.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Хотів би привітати Вас, пане Максиме, з новою роботою, а Київську область – з новими можливостями, які відкриваються завдяки вашим знанням, досвіду і менеджерським навичкам», – зазначив Петро Порошенко.

 Серед ключових завдань нового голови Київської ОДА президент назвав децентралізацію і залучення інвестицій.

 Максим Мельничук зазначив: «Буду робити все можливе і ділитися всіма навичками і вміннями для того, щоб дійсно Київська область стала тим регіоном, який стане пілотним, інноваційно-новітнім і буде подавати приклад всій Україні».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Також Петро Порошенко повідомив, що Володимир Шандра, який до цього два роки очолював Київську ОДА, на пенсію не збирається. Він буде працювати радником президента.

Читайте також: