fbpx
Музика

Джамала презентувала душевний кліп про повернення додому

Українська виконавиця Джамала презентувала довгоочікуване відео на пісню «Шлях додому». Композиція присвячена корінному народу Криму і всім тим, хто шукає шлях додому. Зйомки відео проходили в столиці Грузії Тбілісі, містах Мцкхета, Булачаурі, Натахтарі, Табакхмела, в селищах Цітеле, Сопіли і Коджорі. Тривали вони чотири дні.

 Джамала зізналася, що картинка відео їй нагадує рідний Крим, його незвичайні пейзажі. «Коли я вперше подивилася кліп, у мене защеміло серце – настільки грузинські пейзажі нагадали мені рідний Крим. У цьому відео практично немає красивих краєвидів, бо нашим завданням було показати людину, яка знаходиться у внутрішньому пошуку. Ця історія про самотність і повернення до своїх коренів», – сказала співачка.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Новий кліп «Шлях додому» також асоціюється у Джамали зі студентськими роками. Коли співачка вчилася в консерваторії, точно так само їздила до батьків на канікули: метро, ​​поїзд, такий же старий автобус, а іноді і мотоцикл з коляскою.

 «Наприкінці відео моя героїня говорить "баба" (батько). Це слово дає відчуття спокою, воно повертає мене додому, щоб не відбувалося навколо», – зізналася Джамала.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Джамала – "Шлях додому" (відео):

Читайте також: