fbpx
Політика

Нацполіція запускає програму підготовки керівників структурних та територіальних підрозділів, – Мустафа Найєм

 Як повідомив народний депутат України від фракції «БПП» Мустафа Найєм, сьогодні, 1 лютого, Національна поліція України запускає програму спеціальної підготовки майбутніх керівників структурних та територіальних підрозділів.

 За його словами, мета даної програми полягає у підготовці керівників середньої та вищої ланки Національної поліції, які володіють не тільки професійним досвідом, а й знаннями в галузі управління персоналом, кризового менеджменту, а також управління змінами, зовнішніми комунікаціями і репутацією.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Окремий акцент в програмі буде зроблений на розвитку лідерських якостей учасників і великому блоці етичної підготовки», – додав він.

 Як зазначив Мустафа Найєм, подібні програми існують у всіх країнах, які проходили через реформу органів внутрішніх справ або поліції. Займатися підготовкою крім профільних фахівців з України, США та Канади також будуть цивільні фахівці в області менеджменту, управління персоналом, соціології та суспільних комунікацій.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Читайте також: