fbpx
Політика

Порошенко здав Кривий Ріг Опозиційному блоку в обмін на голосування за бюджет, – Ігор Луценко

Як розповів народний депутат України від фракції «Батьківщина» Ігор Луценко, в ході зустрічі лідерів фракцій з президентом 27 січня, Петро Порошенко дав чітко зрозуміти, що виступає категорично проти перевиборів до Верховної Ради, стверджуючи, що це небезпечно для країни, і що кращого парламенту не буде.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Крім того, за словами нардепа, уряд, судячи з усього, продовжить працювати в незміненому складі аж до 16 лютого – на цю дату повинен бути призначений звіт Кабінету міністрів.

 «Кривий Ріг Порошенко, схоже, продав Опоблоку в обмін на голосування за бюджет. Порошенко починає петляти – не може підписати закон про перевибори мера, тому що немає юридичного аналізу; немає того, немає цього. Очевидно, що допоможе тільки продовження народного бунту в Кривому Розі», – додав Ігор Луценко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

  Читайте: Гройсман підписав закон про перевибори в Кривому Розі

Читайте також: