fbpx
Шоу-бізнес

Батько Фріске хоче позбавити Шепелєва спадщини дочки

Батько Жанни Фріске, яка в червні 2015 року померла від раку, боротиметься за спадок дочки до останнього. Після того, як батько сина Жанни Дмитро Шепелєв заборонив родині покійної бачитися з хлопчиком, Володимир Борисович вирішив відстоювати право на спадщину Фріске в суді.

В інтерв’ю російським ЗМІ батько Жанни Фріске розповів, що спочатку навіть подумував залишити Дмитру Шепелєву заміський будинок, побудований на гроші співачки і московську квартиру. Але потім вирішив, що не буде торгуватися з ним заради спілкування з онуком.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Раніше намагався з Дімою домовитися. Зараз я йому нічого не віддам. Чому я повинен торгувати речами Жанни заради спілкування з онуком? Шепелєв не виходить зі мною на зв’язок, але я вже й не намагаюся з ним поговорити. Він мене не цікавить», – заявив Володимир Борисович.

За його словами, навіть якщо б зараз Дмитро Шепелєв вибачився перед ним, то він ці вибачення не прийняв. Єдине, чого сьогодні хоче батько Жанни Фріске – домогтися зустрічей з Платоном. А про Шепелєва він і чути не хоче.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Про Шепелєва навіть чути не хочу, його немає в житті моєї родини. Він ні копійки не отримає зі спадщини дочки», – резюмував Володимир Борисович.

Читайте також: