fbpx
Політика

Віталій Кличко незадоволений роботою правоохоронців у Києві

 Мер Києва Віталій Кличко під час Координаційної наради керівників правоохоронних органів столиці щодо стану протидії злочинності та забезпечення громадського порядку дорікнув правоохоронцям у відсутності результатів боротьби з корупцією.

«Жоден правопорушник з тих, хто розбазарював бюджетні кошти, досі не покараний – результатів боротьби з корупцією немає», – сказав він.

 При цьому Віталій Кличко нагадав, що станом на середину січня за матеріалами аудитів, проведених Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА, порушено 82 кримінальних виробництва на загальну суму втрат 396 000 000 гривень. Крім того, підготовлено 12 повідомлень про підозру, 4 людини оголошені в розшук, по 5 кримінальних процесах обвинувальні акти передані до суду, закрито 5 кримінальних виробництв.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Також він звернув увагу на те, що правоохоронці не захищають комунальників при демонтажі МАФів. За його словами, в жодній цивілізованій країні неможливо уявити, щоб група молодих хлопців зупинила евакуатор, побила водія, і ніхто при цьому не був покараний.

 Крім того, за його словами, патрульна поліція Києва не виконує своїх зобов’язань щодо боротьби з паркуванням на узбіччях, тротуарах та інших не призначених для цього місцях.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: