fbpx
Політика

Вакарчук проти Порошенка: Радник президента відреагував на критику музиканта

Ще до нагородження лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука орденом Свободи, президент України Петро Порошенко знав про його скептичне ставлення до влади. Але це не вплинуло на рішення глави держави, і він запросив Святослава Вакарчука в Адміністрацію, щоб особисто вручити йому високу нагороду і дати можливість висловитися. Про це у своєму Facebook написав радник Петра Порошенка Олег Медведєв, коментуючи бурхливе звернення музиканта до президента.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Президент знав про настрої Святослава. Тим не менш, артиста запросили, щоб він мав можливість висловити свої критичні зауваження до влади. І це одна з тих змін, які Святослав не хоче помічати», – написав Олег Медведєв.

Нагадаємо, під час церемонії нагородження орденом Свободи у Святослава Вакарчука з’явилася можливість особисто звернутися до президента України Петра Порошенка і висловити свою думку про події в країні. Музикант заявив, що з приходом нової влади в Україні нічого не змінилося: політики, як і колись, думають лише про власну наживу і політичний рейтинг. А для реальних змін в країні не вистачає справжніх "кіборгів" в політиці та владі.

Читайте також: