fbpx
Політика

Міністр охорони здоров’я повинен бути замінений, – Ольга Богомолець

 Як заявила народний депутат України від фракції «БПП» Ольга Богомолець, міністр охорони здоров’я повинен бути замінений, щоб робота у відомстві просувалася. За її словами, це позиція Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я.

 «Сьогодні я звернулася до глав фракцій і народних депутатів з проханням подати кандидатуру на посаду міністра охорони здоров’я, тільки в жодному разі не політичну кандидатуру. Найважливіше завдання цього міністра – не заважати реформувати медичну галузь. Також він повинен мати медичний бекграунд, щоб розуміти проблеми охорони здоров’я», – сказала вона.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Ольга Богомолець також додала, що комітет готовий зустрічатися і співпрацювати з будь-яким кандидатом на посаду. Головне – щоб він погоджувався зі стратегією реформування медичної галузі, яка прописана в коаліційній угоді.

 «Крім того, на погоджувальній раді я ще раз зазначила, що необхідно провести День охорони здоров’я, під час якого варто розглянути 14 законопроектів, які вже розроблені нашим комітетом і чекають обговорення в сесійній залі», – повідомила нардеп.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

  Фото: media.novostimira.com/

Читайте також: