fbpx
Політика

«Збереження посади за Лутковською не піддається логіці», – Балога

Як заявив народний депутат України Віктор Балога, те, що Валерія Лутковська залишається на посаді Уповноваженого Верховної Ради з прав людини – не піддається логіці. При цьому він нагадав, що Лутковська була призначена Януковичем, не бачила тортур у райвідділах міліції, не бачила в Україні політв’язнів і своєю бездіяльністю підтримувала переслідування і знущання над майданівцями.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 «Парадокс полягає ще й у тому, що в парламенті повно людей, які так чи інакше постраждали від діяльності цієї пані. Маю на увазі майданівців і політв’язнів, які є і в БПП, і в «Народному фронті», і в «Батьківщині», і в Радикальній партії», – додав депутат.

 У зв’язку з цим Віктор Балога направив президенту звернення, закликавши його звернути увагу на цей безпрецедентний випадок.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 «Також звертаюся до депутатів усіх фракцій більшості: Колеги, невже вам не соромно, що людина, яка під час Майдану була міцною опорою репресій проти демонстрантів і адвокатом «Беркута», досі залишається на своєму посту і «займається» правами людини?» , – написав він у Facebook.

Читайте також: