Москаль розпорядився перекрити подачу води на окуповану територію Луганщини

Починаючи з другої половини дня середи, 3 червня, в селі Станиця Луганська і восьми прилеглих населених пунктах немає світла. Головна лінія електропередач, що раніше забезпечувала район світлом, перебита обстрілами. У зв’язку з цим електроенергія в ряд населених пунктів подається по резервній лінії з РФ через підконтрольні бойовикам території. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Related Post

За словами Москаля, резервна ЛЕП була пошкоджена на окупованій території Луганської області. Керівник Луганської ОВГА підкреслив, що терористи не допускають туди ремонтні бригади.

«В Станиці Луганській і частині району через відсутність світла немає водопостачання, є проблеми з мобільним зв’язком. Терористи, обстрілюючи українські села, в трьох місцях пошкодили водопровід, який подає воду на окуповану територію. Я їх попередив, що воду знову включать лише після того, як самозванці з "ЛНР" за свої кошти усунуть пошкодження, особисто гарантувавши доступ і безпеку для аварійних бригад. Замість ремонту водопроводу, в "ЛНР" вирішили відключити у Станиці Луганській світло. Проти нас почали комунальну війну, і в мене просто не залишається іншого виходу, як перекрити подачу води на окуповану територію. Водопостачання на окупованих територіях буде відновлено тільки після того, як у Станиці Луганській з’явиться світло з гарантіями його стабільної подачі», – заявив Геннадій Москаль.

Leave a Comment