fbpx
Футбол

«Україна не потягне шістнадцять клубів», – гендиректор «Шахтаря»

Генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін пролив світло на підсумки зустрічі представників клубів УПЛ, яка пройшла в минулу п’ятницю. Слова Сергія Палкіна передає телеканал «Футбол 1».

«Головна концепція, висловлена ​​і підтримана на зустрічі, – в українському чемпіонаті потрібно щось міняти. Зокрема, ми повинні підвищувати рейтинги телетрансляцій матчів УПЛ і збільшувати число вболівальників на стадіонах», – заявив Сергій Палкін.

Після цього гендиректор «гірників» зазначив, що у ФФУ повинні прийняти рішення, скільки залишається футбольних клубів в елітному дивізіоні.

«ФФУ повинен не тільки роздавати вказівки, але й брати відповідальність. От коли в ФФУ скажуть, скільки нас, тоді ми зберемося, обговоримо між собою формат майбутнього чемпіонату, а потім його приймемо. Чим більше клубів буде, тим краще. Однак потрібно розуміти те, що зараз політика і економіка України знаходяться в дуже плачевному стані. На мою думку, в нинішніх реаліях Україна не потягне шістнадцять клубів, але чотирнадцять чи дванадцять клубів у нас будуть грати», – заявив Сергій Палкін.

Читайте також: