«Зіткнення на Осокорках було наймасштабнішим в столиці», – Ігор Луценко

Як зазначає народний депутат України Ігор Луценко, зіткнення із забудовниками в Києві не рідкість, проте такого масштабного і значимого зіткнення як на Осокорках, у столиці ще не було.

 «Як би не намагався сховатися Віталій Кличко – його постать все одно б маячила за дружніми рядами тітуханів і міліціонерів, спадкоємців Беркута», – пише Луценко в Facebook.

 За його словами, це ім’ям Кличко блокується відновлення справедливості в земельній сфері – на його спортивній славі в КМДА та Київраді зайшли старі і нові негідники, які продовжують керувати земельним дерибаном.

Related Post

 Також він звернув увагу на те, що зіткнення на Осокорках було вже приблизно вп’яте, однак перш представники обох сторін ще не збиралися в такій великій кількості.

 «Це був безпрецедентний бій, де билося старе і нове. Союз великих земельних шахраїв з чиновницькими і депутатськими ксивами, дрібних вуличних бандитів і міліції – з одного боку. І з іншого боку – кияни, крім звичайних мешканців, представлені всім букетом активних спільнот – Автомайдан, футбольні фанати, праві радикали, народні депутати. Нове перемогло старе. Кличко залишився зі старим і програв. Це було його Ватерлоо», – пише Луценко.

 Однак, як зазначає Луценко, куди більш важливо те, що народ дуже злий і вже втомився від влади злочинців, тітушок і прогнилої міліції. Він підкреслив, що зараз люди готові розірвати і перше, і друге, і третє.

Leave a Comment