fbpx
Політика

З. Шкіряк відзвітував про кошти, виділені на евакуацію українців з Непалу

Витрати на евакуацію українців з Непалу становили 128 105 тис. грн, а залишки невикористаних коштів у сумі 152 545 тис. грн знаходяться на реєстраційних рахунках в органах ДКСУ (Державної казначейської служби України – ред.). Про це заявив в.о. глави ДСНС України З. Шкіряк, передає УНН.

"Щодо обсягів використання державних витрат з організації перевезення евакуйованих громадян України з території Непалу, повідомляю, що ДСНС передбачені видатки в сумі 280 650 тис. грн за бюджетною програмою КПКВК 1006700 "Здійснення невідкладної евакуації громадян України з території Федеративної Демократичної Республіки Непал".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Станом на 07.05.2015 року фактично витрати становлять 128105 тис. грн ", – повідомив З. Шкіряк.

Він також додав, що залишки невикористаних коштів у сумі 152 545 тис. грн знаходяться на реєстраційних рахунках в органах ДКСУ.

Нагадаємо, 7 травня літак Іл-76 Міноборони України, який здійснив евакуацію громадян з Непалу і приземлився в аеропорту "Бориспіль", доставив 87 осіб.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Як повідомляв УНН, 25 квітня в Непалі стався землетрус магнітудою 7,9 бала, який викликав значні руйнування і жертви. У неділю 26 квітня серія підземних поштовхів продовжилася – було зафіксовано кілька землетрусів магнітудою 4,7-6,8 бала.

Джерело: УНН

Читайте також: