Bloomberg: Порошенко перестав бути мільярдером

З листопада 2013 статки президента України Петра Порошенка зменшилася з близько 1 мільярда до 720 млн доларів, передає УНН з посиланням на Bloomberg.

 Відзначається, що за 18 місяців статки Петра Порошенка зменшилася на 30%.

 Президент України Петро Порошенко оцінив компанію Roshen в 3 млрд доларів. Про це розповів гендиректор Roshen В’ячеслав Москалевський, передає Bloomberg. "Абсолютно неможливо продати компанію за стільки в такий час. Ніхто не може продати тут нічого", – зазначив В.Москалевський.

 Агентство називає Roshen найціннішим активом українського президента. Глава Адміністрації президента України Борис Ложкін зазначив, що переговори про продаж активу тривають, але попит не просто поганий, а дуже поганий.

Related Post

 Інвестиційний банкір, знайомий з ситуацією, заявив, що єдиною компанією, яка зацікавилася купівлею Roshen, була Nestle SA. За його словами, Nestle була готова заплатити не більше 1 млрд доларів. У Nestle від коментарів відмовилися.

 Відзначається, що цього року в Roshen планується інвестувати 50 млн доларів, зокрема, в проекти з виробництва льодяників і нові потужності з виробництва бісквітів під Києвом.

 Джерело: УНН

Leave a Comment