fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Геращенко пролив світло на історію з пограбуванням АЗС і вбивством міліціонерів

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко відкинув версію помсти співробітникам міліції. Про це він сказав під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Всі інші інсинуації на тему того, що ці люди приїхали до Києва помститися за братів, загиблих на Майдані, що ті працівники міліції, які загинули, були активними співробітниками "Беркута", який виступив проти Майдану. Ми розцінюємо це як спробу відбілити нападників, які провели ряд тяжких злочинів, за що мають понести відповідальність", – зазначив А. Геращенко.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Він зазначив, що вже затримані четверо учасників даної групи, п’ятий учасник загинув під час збройного опору при затриманні. Також А. Геращенко підтвердив, що серед затриманих дійсно є дівчина.

Нардеп Борислав Береза, який побував на заправці, де відбулося пограбування, зазначив: "Розповіді про те, що вони сиділи, а до них прийшла міліція і їх била – це казка. Було пограбування, була спроба йому запобігти, а далі була спроба знищити громадян України, яку намагалася здійснити терористична група. Інакше це розглядати не можна", – зазначив він.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Нагадаємо, 4 травня вночі у Деснянському районі столиці двоє невідомих у масках, погрожуючи зброєю, напали на автозаправну станцію. Зловмисники поранили в руку працівника АЗС і забрали з каси близько 800 гривень. Під час переслідування підозрюваних двоє працівників полку міліції спеціального призначення загинули, троє правоохоронців у важкому стані перебувають у лікарні.

Джерело: УНН

Читайте також: