fbpx
Окупація Криму

Соціальна кампанія щодо повернення Криму охопить весь світ, – Стець

Україна веде активну діяльність щодо повернення анексованого Росією Криму. Зокрема, українська влада розробила соціальну кампанію «Крим – це Україна», яка охопить весь світ, за винятком, хіба що Антарктиди. Про це в ході прес-конференції заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець. За його словами, головна мета цієї кампанії – за допомогою дипломатів і патріотів, які живуть за межами України, не дати забути про те, що кримське питання дуже важливе для країни, і розповісти всьому світові, що Україна від наміру повернути анексовані півострів не відмовиться ні за яких обставин.

«Кампанія «Крим – це Україна» матиме своє втілення в Німеччині, Португалії, Австрії, Чехії, Литві, Великобританії, США, Канаді та інших країнах. Вже сьогодні, сподіваюся, до кінця дня контент цієї соціальної кампанії буде розміщено у Франкфурті-на-Майні і кожен день ми будемо інформувати вас вже в режимі он-лайн про розміщення цього контенту в інших країнах, містах світу », – сказав Юрій Стець.

Також він підкреслив, що за всі роки незалежності України – це перша така велика кампанія, яка охопить всі континенти і буде спрямована на інформування світової спільноти про кримських татар.

У той же час радник міністра з питань Криму Сергій Костинський додав, що в травні, до 71-ї річниці депортації кримсько-татарського народу відомство запустить ще одну комплексну соціальну кампанію під назвою «18 травня – ми всі кримські татари».

Читайте також: