fbpx
Політика

Віталій Купрій: “Порошенко спіткає доля Януковича”

Народний депутат України Віталій Купрій впевнений, що після свідчень Фірташа, Кличка і Льовочкіна в австрійському суді можна зробити висновок про "причини зневаги Петра Порошенка до справжніх переможцям Революції гідності і кращих представників українського суспільства».

«Ми будемо збирати підписи за створення тимчасової слідчої комісії для розслідування цієї змови олігархів проти українського народу. Маховик історії, нарешті, почав розкручуватися на користь України. Не більше ніж за рік Порошенко втратить контроль над Верховною Радою і буде змушений або погодитися піти на задвірки історії, або його спіткає доля Януковича», – упевнений політик.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

За його словами, до кінця поточної сесії фракцію Блоку Петра Порошенка покине ціла група депутатів, яка має власні політичні амбіції.

«Такі депутати очолять окремі політичні проекти для участі у місцевих виборах. Низький рейтинг БПП і НФ не дозволить безапеляційно перемагати в регіонах. Тому їхній програш на виборах однозначно призведе до переформатування коаліції і створення нової основи для стрімкого розвитку України», – пише у Фейсбуці Купрій.

Читайте також: