fbpx
Політика

Мосійчук звинуватив Найєма у брехні

Народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук звинуватив свого колегу по парламенту Мустафу Найєма у брехні.

 «Останнє, що придумав Найєм це план "Фортеця", згідно з яким за допомогою ряду громадських акцій (мітинги, пікети, марші …) і політичних дій в уряді та парламенті із займаної посади повинен бути відсторонений міністр енергетики Демчишин, а компанія ДТЕК належить олігархові Ріннату Ахметову, уникнула б урядових санкцій», – пише Мосійчук в Facebook.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 При цьому він звернув увагу на те, що згідно з придуманим Мустафою планом, частину плану повинна виконати Радикальна партія і віце-прем’єр Валерій Вощевський, який також є членом Радикальної партії.

 За словами Мосійчука, це все брехня, оскільки Радикальна партія з самого початку виступає за звільнення Демчишина через ув’язнення його підлеглими контракту на поставку електроенергії в «Кримський федеральний округ».

 «Вважали і вважаємо цей контракт актом національної зради», – підкреслив він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Як заявив нардеп, виконуючи замовлення Банкової, Найєм попросту оббрехав віце-прем’єра Вощевського, який вже довгий час знаходиться на лікуванні в одній з європейських клінік через важку хворобу і не виконує свої службові обов’язки.

 «Враховуючи вищевикладене, як заступник голови Радикальної партії вимагаю від Мустафи Найєма публічних вибачень перед хворим Валерієм Вощевським і Радикальною партією в цілому», – додав Мосійчук.

Читайте також: