fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

До глави департаменту Мін’юсту з питань люстрації прийшли з обшуком

Глава департаменту Міністерства юстиції з питань люстрації Тетяна Козаченко повідомила про те, що до неї прийшли з обшуком.

 «У мене обшук. Ламають двері. Головне слідче Управління, Володимирська», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

 Через деякий час Козаченко додала, що приїхав адвокат і розбирається з оперативниками.

 Примітно, що до заступника Козаченко, Дмитра Димова, теж приїхали з обшуком за місцем проживання.

 Коментуючи цю ситуацію, народний депутат України, голова антикорупційного комітету Єгор Соболєв нагадав, що і Козаченко, і Димов були адвокатами Євромайдану і їх довго переконували піти на державну службу, щоб займатися люстрацією.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 «Усі члени нашої команди, б’ються за очищення влади, поважають право слідства розслідувати все, що потрібно розслідувати, про кого б не йшлося. Якщо цього вимагає закон», – додав він.

 За словами Соболєва, якщо все це спланований «наїзд» як за часів Януковича, то відповідальних керівників можна лише привітати, оскільки вони прискорюють власний кінець.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 При цьому Соболєв звернув увагу на те, що минулого тижня його проінформували про те, що в МВС ретельно вивчають його справу про отримання громадянства в 2003 році.

 «Усім слідчим, які зараз мною займаються, щиро бажаю удачі і щоб скоротити державні витрати, прошу почитати Вікіпедію – там досить точно описана моє життя. Ми дійсно за повну відкритість », – додав депутат.

Читайте також: