«Ідея з обранням глави Антикорупційного бюро провалилася», – Ляшко

Як нагадав народний депутат Олег Ляшко, всі вимагали, щоб нові борці з корупцією не були в минулому міліціонерами або прокурорами з досвідом корупційних зв’язків, проте в кінцевому підсумку главою Антикорупційного бюро обрали людину, що має більше 10 років прокурорського стажу.

 «Покажіть мені його гучні корупційні розслідування на цій відповідальній посаді?! Зате всі в системі прокуратури знають його зв’язок з колишнім прокурором Києва та області Юрієм Гайсинським. Це той, якого колись в Парижі грабонули на 5 мільйонів доларів. Після звільнення з органів прокуратури Ситник став партнером Гайсинського в юридичній фірмі», – пише Ляшко в Facebook.

 Він підкреслив, що всі розраховували на те, що глава Антикорупційного бюро буде чесним, але Артем Ситник, за його словами, таким не є.

Related Post

 «Декларація за минулий рік – трохи більше 20 000 гривень доходів, зате в сім’ї – понад мільйон. Так як раз роблять всі корупціонери – записують статки на сім’ю», – підкреслив Ляшко.

 Також він звернув увагу на те, що за останній час Ситник 7 разів їздив до Москви, приховуючи цей факт. Таким чином, як вважає Ляшко, ідея з обранням глави Антикорупційного бюро провалилася, і президенту слід було це визнати, а не призначати людину, яка не має довіри суспільства.

Leave a Comment