fbpx
Політика

«Ідея з обранням глави Антикорупційного бюро провалилася», – Ляшко

Як нагадав народний депутат Олег Ляшко, всі вимагали, щоб нові борці з корупцією не були в минулому міліціонерами або прокурорами з досвідом корупційних зв’язків, проте в кінцевому підсумку главою Антикорупційного бюро обрали людину, що має більше 10 років прокурорського стажу.

 «Покажіть мені його гучні корупційні розслідування на цій відповідальній посаді?! Зате всі в системі прокуратури знають його зв’язок з колишнім прокурором Києва та області Юрієм Гайсинським. Це той, якого колись в Парижі грабонули на 5 мільйонів доларів. Після звільнення з органів прокуратури Ситник став партнером Гайсинського в юридичній фірмі», – пише Ляшко в Facebook.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він підкреслив, що всі розраховували на те, що глава Антикорупційного бюро буде чесним, але Артем Ситник, за його словами, таким не є.

 «Декларація за минулий рік – трохи більше 20 000 гривень доходів, зате в сім’ї – понад мільйон. Так як раз роблять всі корупціонери – записують статки на сім’ю», – підкреслив Ляшко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також він звернув увагу на те, що за останній час Ситник 7 разів їздив до Москви, приховуючи цей факт. Таким чином, як вважає Ляшко, ідея з обранням глави Антикорупційного бюро провалилася, і президенту слід було це визнати, а не призначати людину, яка не має довіри суспільства.

Читайте також: