fbpx
Політика

«Путін докладе всіх зусиль, щоб не допустити введення миротворців в Україну», – Бригинець

Як вважає радник міністра інформаційної політики України Олександр Бригинець, якщо для охолодження конфлікту потрібно вводити миротворчий контингент, значить нехай так і буде, оскільки як показав досвід, слова Путіна про перемир’я такого ефекту не дають.

 «Нагадаю, що формально перемир’я почалося не в лютому, а ще в середині вересня і з тих пір його ніхто не відміняв», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Разом з тим Олександр Бригинець переконаний, що Путін докладе всіх зусиль для того, щоб не допустити введення миротворців в Україну.

 Також Олександр Бригинець розповів, що українські військовослужбовці, які сьогодні знаходяться в зоні АТО, по-різному ставляться до ідеї введення миротворців.

 «Є й такі, які впевнені: дайте команду, і ми завтра пройдемо парадом по Червоній площі. Легко так говорити, тим більше що це викликає оплески. Але реалії зовсім інші. Та й самі заявники таких пафосних фраз не факт, що довели своє вміння бути бездоганними солдатами. Тому що бездоганний солдат – це не тільки патріотизм, а й навички, і вміння працювати в команді. З патріотизмом, як правило, проблем немає, а все інше набувається часом і бажанням», – зазначив він.

Читайте також: