fbpx
Політика

Геращенко: Тимошенко і «Свобода» працює на Путіна

Народний депутат України від «Народного фронту» Антон Геращенко звинуватив свою колегу по коаліції Юлію Тимошенко («Батьківщина») і партію «Свобода» в роботі на Кремль і особисто президента Росії Володимира Путіна. Про це він заявив, виступаючи з трибуни Верховної Ради на засіданні 8 квітня. За словами політика, російський президент зрозумів, що захопити силою український народ не вдасться, тому він почав іншу війну, вирішивши «взяти його хитрістю і розбродом». На допомогу він покликав Юлію Тимошенко і свободівців.

«Рівень дискусії, який піднятий партією "Свобода", блоком Тимошенко, Юлією Володимирівною особисто, окремими депутатами з "БПП" на ймення Каплін гірше, ніж рівень одеського привозу. А ви знаєте, що у Рабиновича дочка повія? Так у нього ж два сини! Та яка різниця, нехай він тепер виправдовується перед усім привозом», – сказав Антон Геращенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За його словами, ніхто з тих, хто звинувачує прем’єр-міністра і уряд в корупції, не читали звіти Фінінспекції, адже насправді в них не вказані навіть прізвища та посади прем’єр-міністра.

«Коли заявляють про цифри 7,5 млрд грн, опустивши очі на ток-шоу, відомі політики, члени коаліції, вони забувають сказати, що більше 6 млрд – це цифри, які перевірені за часів уряду Юлії Тимошенко 2007 року і часів уряду Азарова. Там цифри по вишках Бойка, про які всі забули, там цифри по грабежу, який проводився під час "Євро-2012", – додав нардеп.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Тому всі звинувачення в бік уряду Антон Геращенко вважає «брудною, цинічною кампанією, яка розпочата за замовленням Путіна Юлією Володимирівною Тимошенко, партією «Свобода», яка скрутилась на цих виборах».

«Я всіх прошу і закликаю – об’єднайте, будь ласка, блок Юлії Тимошенко, ВО «Свобода» з опозиційним урядом. Для Тимошенко це не перший раз. У 2009 році мало не об’єдналися з Януковичем і не створили коаліцію. І разом з опозиційним урядом критикуйте той уряд, який намагається вивести країну з кризи», – резюмував Антон Геращенко.

Читайте також: