fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи активно мінують автодороги, – РНБО

Станом на 7 квітня ситуація на сході України має тенденцію до загострення. Відзначимо, що збройні провокації терористів регулярно фіксуються по всій лінії розмежування. Виняток становить лише східна частина Луганської області. Про це повідомив спікер РНБО Андрій Лисенко.

«Найбільш неспокійна обстановка фіксується на донецькому напрямку, – під донецьким аеропортом і в передмістях Горлівки», – заявив спікер РНБО.

Після цього Андрій Лисенко розповів, що впродовж минулої доби в Донецькій області були зафіксовани польоти 3 ворожих безпілотників. Також стало відомо, що в результаті бойових дій за минулу добу сили АТО не зазнали втрат. Відзначимо, що двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

«За оперативними даними, противник активно мінує автодороги. Крім того, терористи залишають вибухові пристрої в місцях масового скупчення мирного населення, а також маскують їх під предмети побуту та дитячі іграшки. Ми закликаємо всіх громадян зберігати пильність, а в разі виявлення будь-яких підозрілих предметів звертатися до співробітників МВС, ГосЧС або ЗСУ», – додав Андрій Лисенко.

Читайте також: