fbpx
Політика

Шокін повинен відзвітувати про антиукраїнську діяльність телеканалу «Інтер», – Пашинський

Фракція «Народний фронт» вимагає від генерального прокурора України Віктора Шокіна відзвітувати перед парламентом про підривну діяльність телеканалу «Інтер», що проводиться в українському інформаційному просторі. З таким закликом виступив голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони, народний депутат України Сергій Пашинський.

«Зазначений телеканал уже договорився до того, що терористичні акти, які постійно відбуваються в мирних містах Донбасу, нібито влаштовує українська влада з метою посилення своїх повноважень. Тим часом, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення підписує з цим телеканалом мирову угоду», – обурився Сергій Пашинський.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Після цього Сергій Пашинський сказав, що фракція «Народного фронту» звертається до голови ГПУ Віктора Шокіна з вимогою прийти до Верховної Ради і відзвітувати «про боротьбу з внутрішніми ворогами України, воюючими в тилу країни».

Читайте також: