fbpx
Політика

Конкурс на посаду голови Антикорупційного бюро перетворився на фарс, – Мосійчук

Як вважає народний депутат України Ігор Мосійчук, конкурс на посаду глави Антикорупційного бюро перетворився на фарс. За його словами, конкурсна комісія, яку очолює депутат від «Блоку Петра Порошенка» Рефат Чубаров, відібрала у фінал чотирьох кандидатів, кожен з яких не відповідає критеріям і вимогам суспільства.

 Як зазначає Ігор Мосійчук, ніяких зауважень немає лише до кандидатури Віктора Чумака, проте він політик і народний депутат від президентської партії, як і голова конкурсної комісії. Тому, на його думку, президент не може призначити його на цю посаду, оскільки це викличе ряд звинувачень у політичній корупції.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Враховуючи всі обставини, які склалися навколо обрання голови Антикорупційного бюро, Радикальна партія Олега Ляшка наполягає на зупинці конкурсу та проведенні нового з   кандидатів, які в конкурсі не брали участі», – заявив депутат.

 Він підкреслив, що Антикорупційне бюро має бути над політиками і корупціонерами, тому ні перші, ні другі не можуть його очолювати.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Читайте також: